Hlavní obsah

Škoda Superb po faceliftu zná české ceny, v základní výbavě už ji nekoupíte

Právo, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen necelý týden po premiéře zmodernizovaného provedení Škody Superb vstupuje novinka na český trh. Plug-in hybridní provedení iV, které je největším lákadlem, však dorazí později.

Foto: Škoda 4x

Scout poznáte na první pohled.

Článek

Dnešním dnem, tedy od 28. května, začali všichni autorizovaní dealeři Škody v České republice přijímat objednávky na superb po faceliftu. Změnil se systém řazení výbav, k mání je od začátku i pseudoterénní verze Scout.

Podobně jako u scaly Škoda již u modelu Superb po modernizaci nebude nabízet základní provedení Active. Ceník tak začíná u stupně Ambition.

Oproti dosavadní specifikaci byla verze obohacena o barevný displej přístrojovky, LED hlavní světlomety, LED mlhová světla, bezklíčové startování či LED lampičku v zavazadlovém prostoru.

S motorem 1,5 TSI o výkonu 110 kW Škoda Superb začíná na částce 689 900 Kč, což je o 35 000 Kč méně než doposud.

Foto: Škoda

Uvnitř najdete nové materiály, infotainment a digitální přístrojový štít.

Foto: Škoda

Na zádi je nápis místo loga a nové svítilny.

Vyšší výbavu Style se stejným motorem koupíte od 739 900 korun, tedy o 45 tisíc levněji. Výbava byla rozšířena o adaptivní tempomat do 210 km/h, infotainment Amundsen 8“ s navigací, parkovací kameru, bezklíčové startování KESSY s odemykáním i přes zadní dveře nebo řazení DSG pádly pod volantem.

Dále jsou v nabídce i verze Sportline, Laurin a Klement a nově také model Scout pro verzi kombi. Ten je k mání nejlevněji s motorem 2,0 TSI o výkonu 200 kW, s pohonem 4x4 a s dvouspojkovou převodovkou DSG za 1 078 900 Kč. Plug-in hybridní verze iV dorazí na český trh na počátku příštího roku.

Foto: Škoda

Všechny speciální verze nového Superbu pohromadě. Zleva nahoře Scout, vedle plug-in hybridní iV, dole zleva Sportline a nakonec luxusní LK.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám