Hlavní obsah

Škoda Octavia Junior? Takhle by mohla vypadat nová generace zcela bez výbavy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Může nová Octavia dostat plastové nárazníky? Podle maďarského designéra ano, a to spolu s halogenovými světlomety. Ve skutečnosti Škoda nic takového nenabídne, v základu jsou i LEDková světla.

Foto: Škoda

Nová Škoda Octavia (Ilustrační foto)

Článek

Škoda Octavia, představená nedávno celému světu, se na oficiálních fotografiích i pražské prezentaci ukázala s velmi dobrou výbavou. Ne všichni si ale takovou verzi koupí, a proto se maďarský designér XTomi rozhodl ukázat, jak by mohla vypadat „holá” verze nové Octavie.

Neděste se, Škoda nic takového rozhodně nenabídne. Je to jen ilustrace, vize, co by mohlo být. Nelakované plastové nárazníky měla naposledy Fabia Junior, verze „oholená” o výbavu tak moc, že neměla ani víko přihrádky před spolujezdcem a plato zavazadelníku, natož rádio nebo ABS.

Přímé srovnání Octavií aneb Jak moc nová škodovka narostla

AutoMoto

Nová Octavia má v základní výbavě, kromě nárazníků, normálně v barvě vozu také LEDková přední světla, dvouzónovou klimatizaci, digitální přístrojový štít nebo kolenní airbag řidiče.

Anketa

Měla by Škoda nabídnout Octavii i ve skutečně základní výbavě, bez LEDek a elektroniky?
Ano, klidně i s plastovými nárazníky
32,4 %
Ano, ale s lakovanými nárazníky
10,4 %
Nevím/Je mi to jedno
8,8 %
Ne
48,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 7923 čtenářů.

Reklama

Související články

Škoda představila novou Octavii

Vrchol roku pro mladoboleslavskou automobilku Škoda je venku. Nová Octavia narostla na délku i v zavazadelníku, diesel má jen dvoulitrový, 4x4 dostanete...

Výběr článků

Načítám