Hlavní obsah

Škoda nabídne limitovanou edici Octavie RS pouze v Británii

Novinky, maž

Vrcholný model Octavie RS se ve Velké Británii začal prodávat v limitované edici. Celkem se na trh dostane 500 modelů Octavie RS (v Británii se prodává s označením vRS). Ceny Octavie RS začínají na částce 16 294 liber, což je v přepočtu velmi zajímavých 480 000 korun. Limitovaná edice přijde na dalších 750 liber (22 000 korun).

Článek

Limitovaná edice má speciální tmavě šedivý metalický lak a osmnáctipalcová litá kola s novým designem, které na žádné jiné Octavii nenajdete. Uvnitř najdete jiná, skvěle vypadající sedadla s výrazným tvarováním. Nechybí ani plaketa s pořadovým číslem, nové rádio Bolero s dotykovým ovládáním a jiné obložení palubní desky. Jsou to jen drobné změny, ale Octavia díky nim prokoukla.

:. Škoda Octavia vRS: nové přední sedačky vypadají skvěle

Octavia vRS nepřináší vyšší výkon u dvou dostupných motorizací, turbodieselu se vstřikováním Common-rail a výkonem 170 koní a dvoulitrového přeplňovaného čtyřválce s výkonem rovných 200 koní. Škoda, že mladoboleslavská automobilka nemyslí více na tuzemské zákazníky, limitované edice (zvlášť za tak skvělou cenu) by se na skladech jistě dlouho neohřála.

Reklama

Související témata:

Související články

Škoda odložila premiéru Yetiho

Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto zavede svou očekávanou novinku letošního roku na trh později, než se dosud předpokládalo. Lehký terénní vůz Yeti se měl...

Výběr článků

Načítám