Hlavní obsah

Škoda má edici ke vzniku Československa, cena paketu je symbolická

Novinky, maž

Mladoboleslavská automobilka se rozhodla oslavit stoleté výroční vzniku samostatného Československa. Pro všechny své modely s výjimkou citiga nabízí paket Edice 100.

Foto: Škoda Auto

Škoda - edice 100

Článek

Co paket nazvaný Edice 100 obsahuje? Jednak plaketu na předním blatníku a dále prošití sedadel a koženého volantu v barvě trikolóry a dále zašité vlajky na předních sedadlech.

„Výroba vozů s paketem Edice 100 bude zahájena v průběhu září letošního roku, všichni zájemci ji však mohou objednávat již nyní v rámci volitelné výbavy vozu u autorizovaných partnerů značky Škoda. Paket Edice 100 je možné dodatečně sjednat i k novým vozům, které již byly objednány, ale doposud nevyrobeny,” uvedl Vítek Pelc z tiskového oddělení automobilky.

Foto: Škoda Auto

Škoda - edice 100

Za symbolickou stokorunu lze objednávat do konce letošního roku. Akce platí výhradně v České republice, na Slovensku takto oslavovat vznik republiky nebudou.

„Podobnou akci nezvažujeme,” řekla na dotaz Novinek tisková mluvčí slovenského zastoupení Škody Lenka Lendacká.

Škoda Auto kromě toho plánuje od září speciální výstavu ve svém muzeu v Mladé Boleslavi. Název je vše vypovídající - První kilometry v první republice - a celá akce potrvá do února příštího roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám