Hlavní obsah

Sedmisedadlová Kia jen pro USA?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový sedmisedadlový vůz typu SUV od značky Kia se představí na autosalonu v Detroitu. Koreský výrobce chce přilákat na tento vůz pozornost, takže vypustil do světa jedinou tmavou fotografii. Automobil bude k dispozici pro americký trh, ale kdo ví...

Článek

Možná, že se jednoho dne dočkáme i evropských modifikací. Vždyť dnes Kia nenabízí v Evropě odpovídající vůz, který by mohl bojovat s konkurencí. Automobil třídy SUV sice Kia má (Sorento a Sportage) a sedmimístný také (Carnival a s přimhouřeným okem i Carens), jenže trh si žádá víc a třeba konkurenční a přitom partnerský Hyundai ve svém voze SantaFe nabízí i sedmimístnou verzi.

Kie už také již zmiňované modely stárnou (především Sorento) a zanedlouho přijde zcela jistě nástupce. Proč by jím nemohl být právě americký vůz?

:. Koncept Kia KCD II Messa

I to málo, co vidíme na fotografii, ukazuje, že automobil bude vycházet z konceptu KCD II Messa. Má velmi podobná světla a masku chladiče a také jeho karoserie se ponese v dost hranatém designu. A když už mluvíme o vzhledu - není jistě nezajímavé, že na automobilu pracovala evropská designerská centrála ve Frankfurtu nad Mohanem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám