Hlavní obsah

Seat slaví třicetiny ibizy limitovanou edicí

Novinky, maž

V roce 1984 se na pařížském autosalonu představila ibiza první generace. Španělský výrobce letos na tom samém autosalonu oslaví třicet let tohoto kompaktního modelu limitovanou edicí třídveřové ibizy.

Foto: Seat

Seat Ibiza první a poslední generace

Článek

Přináší limitovaná edice něco zásadně nového? Ne. Jde o jemné vizuální vyladění, které by svedl snad každý tuningový výrobce. Pravdou ovšem je, že třídveřové (jiná v této edici ani nebude, jde o odkaz na původní „třídvířko” z roku 1984) ibize to v provedení šedá-černá sluší.

Jiná jsou černá 17palcová kola, stejnou barvu mají také kryty zpětných zrcátek a maska chladiče. Nechybí ani plakety upozorňující na limitovanou edici, standardem jsou navíc přední xenonové světlomety a diody použité v těch zadních. Ve spodní části zadního okna si můžete všimnout plakety označující tuto speciální edici.

Uvnitř najdete zadní couvací kameru (poprvé v ibize), volant i hlavice řadicí páky jsou standardně v koženém provedení. Jaká bude cena této edice a kolik se celkem vyrobí kusů, zatím automobilka z Martorellu nesdělila.

Foto: Seat

Seat Ibiza SC 30th Anniversary Edition

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám