Hlavní obsah

Seat nabídne pro Ibizu dvě nové barvy i jiný interiér

Novinky, maž

Seat začal nabízet vozy Ibiza SC (třídvéřová verze) v novém paketu Color Edition - k dipozici je oranžová a modrá metalíza. V nabídce jsou i nové prvky individuální výbavy.

Článek

Novinkou je lak Lumina oranžová a Galia modrá, sportovní vzhled navozuje černé nebo bílé lakování střechy. Pokud si vyberete oranžovou barvu, získáte sedmnáctipalcová litá kola, tmavá okna od B sloupku a černé lakování střechy.

Verze s modrou metalízou jsou vybaveny podobně, střecha je ovšem bílá a ozdobné prvky v interiéru jsou laděny do modré barvy. Na přání se dodávají i bílá litá kola.

:. V případě oranžového laku má střecha černou barvu

V interiéru najdete různé doplňky v barvě vozu, mezi něž patří například hlavice řadicí páky, výplně dveří, rámečky výdechů vzduchu, ozdobné prvky na přístrojové desce, v oblasti kolem výdechu ventilační soustavy mezi volantem a dveřmi a v neposlední řadě prošívané přední sedačky a volant s vybranou barvou.

Nová verze Color Edition se dodávají pouze ve stupni výbavy Sport se zážehovými motory 1,4 (85 k) a 1,6 (105 k) a vznětovými jednotkami 1,9 TDI (90 k) nebo 1,9 TDI (105 k). Ibizu s lakem Lumina oranžová lze již nyní zakoupit v prodejní síti, Ibiza SC v modrém odstínu se začne prodávat v polovině února.

Reklama

Související témata:

Související články

Seat koketuje s elektrickým pohonem

Seat León Twin Drive Ecomotive je název prototypu elektricky poháněného vozu, na jehož vývoji španělská automobilka v současnosti pracuje. Technologie Twin...

Výběr článků

Načítám