Hlavní obsah

Rusové vyrobili repliku Lamborghini ze starého Mitsubishi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvojice kamarádů z Ruska, která si na internetu říká Wheelers Builders, vytvořila stroj, který nemá obdoby. Jedná se o repliku Lamborghini Gallardo postavenou na základech téměř zničeného starého Mitsubishi Eclipse. Výsledek minimálně zaujme.

Foto: Lamborghini

Lamborghini (Ilustrační foto)

Článek

Lamborghini Gallardo, které dvojice z Wheelers Builders vytvořili, stojí na základech Mitsubishi Eclipse ve verzi bez střechy, které ale při koupi vypadalo spíše jako hromada šrotu. Tahle replika ale také nevznikla za měsíc. Stojí za ní stovky hodin práce.

Mechanik si postavil miniaturní variaci na jeep. Součástky bral z kdečeho

AutoMoto

Co všechno museli Wheelers Builders koupit, upravit, potáhnout kůží nebo sami vytvořit, asi není třeba sáhodlouze rozepisovat, protože by to byl velmi dlouhý seznam. Naštěstí si to ale může každý prohlédnout na videu, ve kterém dvojice Rusů vše zdokumentovala.

Replika Gallarda má pod kapotou třílitrový motor s šesti válci od Mitsubishi a na rozdíl od pravého supersportu má také čtyři místa na sezení. Jako Gallardo sice asi nejezdí, ale stejně jde především o designérský kousek. Odlišné proporce totiž odhalíte zejména když vedle vozu stojí člověk, potom totiž máte porovnání.

Reklama

Související témata:

Související články

V kokpitu zlínské Bugatti letím Zbraslaví

Nejsem velkým fanouškem meziválečných aut; přijdou mi všechna tak nějak stejná a trochu neohrabaná. Jenže je pár výjimek, pár kousků, které mám rád. A patří...

Vytiskl svému synovi pojízdné Lamborghini

Málokterý kluk si nepřeje jezdit v Lamborghini. Xanderu Backusovi z amerického Colorada se tento sen splní - tedy skoro. Pomocí 3D tisku s otcem pracují na...

Výběr článků

Načítám