Hlavní obsah

Řidička mustangu dostala pokutu za rychlost. Hned poté jí naměřili ještě víc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chauntl Wilsonové naměřila v Nebrasce policie mírné překročení rychlosti. Ona však hned po odjezdu od hlídky prudce zrychlila, dlouhých 22 km ujížděla rychlostí i více než 200 km/h a pak sama od sebe zastavila. Následovalo zatčení a obvinění z úmyslně nebezpečné jízdy.

Foto: Ford

Ford Mustang GT (Ilustrační foto)

Článek

Když vás zastaví policie pro překročení dovolené rychlosti, po vyřízení věci odjíždíte slušně, protože na sebe nechcete poutat více pozornosti, než je třeba. Ne tak Chauntl Wilsonová nad ránem minulé soboty na dálnici I-80.

Policisté okresu Lincoln v Nebrasce zastavili poslední model Fordu Mustang ve žluté barvě - ne zrovna nenápadné auto, nutno dodat - pro jízdu rychlostí 92 mil v hodině (148 km/h) v místě, kde bylo dovoleno jen 75 mph (121 km/h). S pokutou ji propustili.

Žena ujížděla rychlostí více než 200 km/h

Co se nestalo? Žena namísto toho, aby v klidu pokračovala v jízdě, rozhodla se snad policistům ukázat, jak vypadá opravdové překročení rychlosti. Odjížděla s takovou razancí, že se za ní policisté znova pustili. „Zrychlovala velmi prudce,” uvedla lincolnská policie.

Během následující honičky jí policie naměřila až 142 mph, tedy 228 km/h. Po zhruba dvaadvaceti kilometrech Wilsonová sama zastavila, načež byla pochopitelně zatčena pro úmyslnou nebezpečnou jízdu.

Foto: Ford

Ford Mustang GT - první jízda

Při následné prohlídce auta bylo podle policie objeveno malé množství něčeho, co vypadalo jako marihuana. To může Wilsonové přinést další obvinění. Zda byla při řízení pod vlivem této nebo jakékoliv jiné omamné látky, však oznámeno nebylo.

Reklama

Výběr článků

Načítám