Hlavní obsah

První pohled na novou Škodu Octavii Scout

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda Auto zatím novou verzi Škody Octavie Scout oficiálně nepotvrdila, ze zákulisních zdrojů ovšem víme, že se tento model představí ještě letos.

Foto: Theophilus Chin

Škoda Octavia Scout (renderovaná fotografie)

Článek

Automobilka zatím žádnou oficiální fotografii nového scoutu neposkytla. Mnohé ale naznačují počítačově upravené snímky od Theophiluse China z Malajsie, který se na virtuální předpremiéry dosud nepředstavených novinek specializuje.

Jako základ posloužila fotografie třetí generace Octavie Combi, ze které bude vycházet i technika scoutu, na kterou autor použil plasty z minulé generace Octavie Scout. Vzhledem ke konzervativnímu designu Škody lze předpokládat, že z velké části bude sériová verze vypadat tak jako na nyní zveřejněných obrázcích.

Foto: maž, Novinky

Škoda Octavia Scout (facelift 2009)

Foto: Theophilus Chin

Škoda Octavia Scout (renderovaná fotografie)

Stejně jako u minulé verze bude podvozek u modelu Scout mírně zvýšený pro lepší průchodnost lehčím terénem, poháněná budou výhradně všechna čtyři kola (mezinápravová spojka Haldex V. generace), zadní náprava bude mít víceprvkové zavěšení. A samozřejmě nebude chybět bohaté černé oplastování podél celého vozu – tak jako u minulé generace. S pravděpodobností hraničící s jistotou tipujeme dva motory – benzínový 1.8 TSI (180 koní) a 2.0 TDI (150 k).

Foto: Theophilus Chin

Škoda Octavia Scout (renderovaná fotografie)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám