Hlavní obsah

Předobraz Škody Rapid se ukázal na nových fotografiích

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladoboleslavská automobilka ukázala nové fotografie konceptu MissionL, ze kterého vychází sériová verze modelu Rapid. Ten se poprvé ukáže v září na pařížském autosalonu, prvních fotografií sériové verze se dočkáme už do začátku prázdnin.

Foto: Škoda Auto

Škoda MissionL (koncept)

Článek

Koncept liftbacku MissionL, který je blízký provedení, jež půjde do sériové výroby, měří 4,5 metru a je jen nepatrně menší než Octavia. Jeho kufr pojme více než 500 litrů zavazadel. Poprvé se tento koncept světu předvedl vloni v září na frankfurtském autosalonu.

Rapid pro evropský trh se bude vyrábět v mladoboleslavském závodě, kde se dokončují práce na stavbě nové haly s výrobními linkami. Výroba má být v Mladé Boleslavi zahájena v létě, prodej na tuzemském trhu začne ještě do konce letošního roku. Světová premiéra proběhne v září na pařížském autosalonu, fotografie zveřejní automobilka do začátku prázdnin.

Foto: Škoda Auto

Škoda MissionL (koncept)

Prototypy Škody Rapid a jejího španělského sourozence, který má stejnou techniku, lze nyní zahlédnout v okolí Mladé Boleslavi a na rychlostní silnici R10. Pokud si k nově zveřejněným fotografiím konceptu MissionL přimyslíte kliky dveří, máme za to, že se díváte na sériovou verzi rapidu.

Foto: Škoda Auto

Škoda MissionL (koncept)

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám