Hlavní obsah

Po lancii Václava Havla se jen zaprášilo, auto už má nový majitel

Novinky, maž

Lancia Kappa po prezidentu Havlovi se prodala během pár dní od zveřejnění inzerátu, informoval prodejce. Jednadvacet let stará lancia s nájezdem pouhých 30 tisíc kilometrů a s původní registrační značkou AHJ 81-60 se prodala za 400 tisíc korun.

Foto: 4x AAA Auto

Lancia Kappa po prezidentu Havlovi

Článek

„Během prvních dnů od zveřejnění inzerátů jsme byli kontaktováni devíti vážnými zájemci z různých koutů České republiky. Od chvíle, kdy se lancia po prezidentu Havlovi objevila v naší internetové inzerci, si vůz prohlédlo přes 2000 lidí,“ uvedl Jindřich Topol, regionální manažer výkupu autobazaru, který vozidlo nabízel.

Kappa budila pozornost i na pražské pobočce, kde byla vystavena. Kdo bude novým majitelem, Topol neuvedl.

Foto: AAA Auto

Lancia Kappa po prezidentu Havlovi - originální záruční list

Modré vozidlo se prodalo za 400 tisíc korun. To je solidní cena se zajímavým investičním potenciálem, zejména s ohledem na světovou proslulost bývalého vlastníka, ale koneckonců i na dobrý technický stav. Auto má najeto jenom 31 035 kilometrů a má čerstvou „technickou”.

Kappu ve zbídačeném stavu koupíte za padesát tisíc, hezké kousky - a těch moc není - stojí minimálně kolem dvou set tisíc a mají výrazně větší kilometrový nájezd. Více k automobilu najdete v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Foto: AAA Auto 2x

Lancia Kappa po Václavu Havlovi

Lancia Kappa po Václavu Havlovi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám