Hlavní obsah

Opel zmodernizoval Insignii, francouzské motory nedostane

Novinky, laz

Opel Insignia najíždí do druhé poloviny svého pravděpodobného životního cyklu s faceliftem. Design upravuje mírně, změny se odehrají ale i na poli multimédií či techniky.

Facelift Opelu InsigniaVideo: Opel

 
Článek

Vlajková loď Opelu má nyní odlišnou masku chladiče, jiné nárazníky či modernější světlomety. A to nejen tvarem, ale i technologií s ještě přesnějším vykrýváním okolního provozu na dálkový režim, a to pomocí 84 samostatných LED.

Opel premiéru faceliftu fázuje, proto o změnách interiéru zatím jen mluví. Uvnitř se objeví bezdrátová nabíječka smartphonu a vylepšen má být i infotainment.

Nenechám zemřít ani jednu značku, říká o fúzi s Fiat Chryslerem šéf PSA

AutoMoto

Rovněž o motorech se značka s bleskem ve znaku příliš nešíří. Pod hesly jako je „modernější a širší nabídka pohonu“ se podle informací Novinek skrývá i návrat výkonnějších agregátů, i když prim budou hrát maloobjemové agregáty.

Jak zlepšit bezpečnost na přechodech? Thajsko zkouší levitující zebry

AutoMoto

Každopádně bude nabídka, ze které nedávno například vypadl vrcholný dvoulitr, významně pozměněna a nebude se jednat o motory nového vlastníka, francouzské skupiny PSA. Jejich komplikovaná zástavba do platformy GM by se totiž logicky nevyplatila.

Výstavní premiéru si inovovaná Insignia odbude na bruselském autosalonu, který své brány otevře od 10. do 19. ledna.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám