Hlavní obsah

Opel Insignia - první fotografie interiéru

Novinky, maž

Insignia je pro německý Opel důležitým modelem, jde o nástupce populární Vectry. Nový zástupce střední třídy si bude konkurovat s Fordem Mondeo, Mazdou 6, Mercedesem třídy C, BMW řady 3, ale i novým Superbem.

Článek

Do prodeje se první kusy dostanou na podzim, v Česku by se Insignia měla začít prodávat začátkem příštího roku. Výrobce očekává hlavní odbytiště v Německu a Velké Británii (zde se Opel prodává pod tradičním označením Vauxhall).

Kromě sedanu Opel uvede i praktičtější verzi kombi. České ceny, výbavy ani další podrobnější informace zatím Opel nesdělil.

:. Varianta s pravostranným řízením a tradičním logem Vauxhall - v Británii tak říkají Opelu. Foto: Opel

Po exteriérových fotkách se nyní můžete pokochat interiérem s pravostranným řízením. Z fotografií těžko posuzovat kvalitu zpracování, nicméně design se jeví docela moderní, zakulacený a vkusně zpracovaný. Tedy až na tu záplavu tlačítek na středové konzoli.

Podsvícení přístrojů je červené (i když možná je tou barvou oranžová). Celkově nám interiér připomíná kombinaci Mazdy 6 a Fordu Mondeo, což pro německého výrobce rozhodně není špatné hodnocení.

:. Záplava tlačítek na středovém panelu nás sice trochu děsí, jinak ale vypadá interiér přátelsky. Foto: Opel

Reklama

Související témata:

Související články

Pohled do očí novému Opelu Insignia

Zatím je to taková nevinná hříčka s obrázky a tiché uvádění modelu, který bude mít premiéru až v červenci. V rámci představení nových speciálních adaptivních...

První fotky Opelu Insignia, nástupce Vectry

V pátek Opel uvolnil oficiální snímky svého veledůležitého modelu, který má proniknout do střední třídy a konkurovat si zde s Fordem Mondeo, Mercedesem třídy...

Výběr článků

Načítám