Hlavní obsah

Nový pickup Tesla Cybertruck bude sloužit u policie v Dubaji

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejbohatší policejní složka na světě dostane nové auto. Tentokrát to bude velký pickup, elektromobil a navíc s „nerozbitnou“ karoserií. Tesla Cybertruck se dostane do služby u policie v Dubaji a stane po boku těch nejslavnějších aut světa.

Foto: Dubai Police

Tesla Cybertruck bude sloužit u policie v Dubaji

Článek

Dubajská policie má to nejlepší na světě. Má nejlepší výstroj i výzbroj a samozřejmě i nejlepší auta. Jako služebáky má Bugatti Veyron, Astone Martin One-77, Porsche 918 Spyder, několik modelů lamborghini a mnoho dalších. Obyčejné vozy na popojíždění a špinavou práci jsou BMW X5 a Toyota Land Cruiser. A do garáží, kde stojí tato auta, přibude další. Už je dojednáno, že dubajská policie dostane Teslu Cybertruck.

Tesla Cybertruck zevnitř: Obří obrazovka a neskutečné zrychlení

AutoMoto

Twitterová zpráva tohoto policejního sboru sice říká, že se tak stane už v roce 2020, ale to by musel být vůz ručně dělaný v předsériovém provedení. V USA se totiž má auto začít vyrábět v roce 2021 a třímotorová verze dokonce až v roce 2022.

Pro noviny Arrabian Bussiness dubajský policejní generálmajor Abdullah Khalifa Al Marri řekl, že auto bude sloužit v místech s vysokou koncentrací turistů. Elektromotory znamenají nulové místní emise a údajný dojezd až 805 kilometrů na jedno nabití je víc než dostatečný pro jakékoli patrolování.

Scéna z Pelíšků nebo Tesla Multipla: Muskův Cybertruck baví internet

AutoMoto

Navíc v Dubaji nehorzí rychlé vybíjení kvůli nízkým teplotám, ovšem uvidíme, jestli se akumulátory nebudou přehřívat. Současné akumulátory totiž potřebují teplotu do přibližně sedmdesáti stupňů celsia, což na slunci v Dubaji je prakticky každý den.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám