Hlavní obsah

Nová Honda Accord bude bez hybridu

Už příští rok bude představena nová Honda Accord a do prodejů půjde po polovině roku. Podle prvních informací však tento nový vůz nebude mít hybridní pohon.

Článek

Dříve se předpokládalo, že Honda nasadí hybridní motory do všech řad. Zatím to však vypadá, že zájemce o ekologická vozidla bude muset uspokojit Civic a v budoucnu i nový subkompakt, který je již nyní v přípravě. I on by se měl objevit již příští rok, zatím však jen jako koncept.

Podle časopisu Automotive News však Honda hned další rok představí dvě sériové novinky, a to jednak levný hybridní vůz pro rodinu a sportovní kupé s tím samým motorem. Zda se dostane hybrid i do luxusního modelu Legend zatím nikdo nechtěl potvrdit ani vyvrátit. Pravděpodobnost je však velká, protože konkurenční značka Lexus nabízí hybrid u verzi GS, LS i RX a bude svou nabídku dál rozšiřovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Test Hondy Legend: elektronická balada

Ačkoliv jménem legenda, nikdy se jí nestala. Mluvíme o Hondě Legend, která sice byla vždycky kvalitní vůz, ale nikdy nedosáhla v Evropě takových prodejů,...

Honda S2000 Club Racer: modrá je dobrá

Honda S2000 má už za sebou sedm úspěšných let života, ale do důchodu se zatím nechystá. Ukázkou je i speciální edice pro Spojené státy s názvem Club Racer....

Výběr článků

Načítám