Hlavní obsah

Nissan poodhalil novinku. Je to dodávka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V září na autosalonu užitkových vozů v Hannoveru bude představena nová řada dodávek od Nissanu, která bude nahrazovat dřívější generaci Primastar. Jmenuje se NV300 a automobilka ji poodhalila už nyní.

Foto: Nissan

Nissan NV300

Článek

Nejen osobáky, sporťáky a emotivní vozy mají svá drobná poodhalení. Dokonce se tak děje i v rámci dodávek. Alespoň u Nissanu, který tímto zve k nové řadě NV300. Jde o dodávku, která bude velikostně zapadat mezi NV200 a NV400 (k nám se nedodává).

Pokud to chcete trochu zjednodušit, připodobníme vám to k výrobní řadě Renaultu – NV300 je sourozencem Renaultu Trafic a NV400 Renaultu Master. Třístovka se bude vyrábět na stejné lince právě jako trafic, bude technicky prakticky shodná, ale designem své „emocionální geometrie“ bude trochu někde jinde.

Foto: Renault

Renault Trafic X-Track

To, co Nissan nabídne celoevropsky, bude pětiletá záruka nebo 160 000 km a pět let krytí asistenční službou. Záruka bude přenositelná, takže ji bude mít i druhý a další majitel, dokud se nedostane na výše uvedené limity.

Foto: Nissan

Nissan NV300

Auto bude nabízeno jak ve verzi kombi, tak samozřejmě jako klasická dodávka. Mezi nimi pak bude celá škála derivátů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám