Hlavní obsah

Nejšílenější originální příslušenství k autu? Rolls-Royce nabízí židličku za 193 tisíc

Novinky, Marek Bednář

Stejně jako u aut značky Rolls-Royce, i u campingové židličky, nazvané Pursuit Seat, je smysl pro detail i kvalita materiálů naprosto prvotřídní. Ovšem za její cenu byste si koupili velmi hezký ojetý automobil.

Foto: Rolls-Royce

Židlička Pursuit Seat značky Rolls-Royce

Článek

Campingovou židli běžně koupíte za pár stovek, nebo za nízké jednotky tisíc korun, když chcete větší pohodlí a opěradlo tak vysoké, abyste si mohli opřít i hlavu. Drtivé většině aut a všem vozům značky Rolls-Royce se takové křeslo vejde do kufru bez obtíží, můžete ho pořád vozit s sebou a kdykoliv použít.

Jenže když už jezdíte takovým autem, podle automobilky byste měli taky sedět na židličce značky Rolls-Royce. Třeba když někde zastavíte pro odpočinek, když rybaříte nebo třeba malujete scenérii. Tak ji navrhla, nazvala Pursuit Seat, vyrobila a nabízí k prodeji. Za 6581 liber bez daní, takže v přepočtu nějakých 193 tisíc korun.

Foto: Rolls-Royce

Kvalita i použité materiály budou jistě prvotřídní.

Je zhotovená z leštěného hliníku, karbonu a kůže, která může být sladěna s čalouněním vašeho vozu Rolls-Royce. A taky má v sobě svítilnu, je výškově nastavitelná a vejde se do přihrádky v tzv. Rekreačním modulu v Rollsu Cullinan.

Naopak chybí opěradlo, područky či držák nápoje, a také patrně nebude moc stabilní při sezení a bez něj ji budete muset položit - má jen jednu nohu. V ní se ale schovává trn, pomocí něhož můžete židličku zapíchnout do trávy.

Foto: Rolls-Royce

Do Recreation Modulu v kufru Rolls-Royce Cullinan se židličky ve svých černých obalech vejdou dvě.

Reklama

Výběr článků

Načítám