Hlavní obsah

Motoristovo ubytování snů: Starý Land Rover jako vířivka a stylový karavan

Ubytování, ze kterého se zblázní každý nadšený motorista. Jeho majitel přetvořil starý karavan a Land Rover na něco netradičního. Ve veteránu se můžete dokonce i vykoupat.

Foto: repro Airbnb

Land Rover jako vířivka na Airbnb

Článek

Pokud se v blízké době chystáte vyrazit na výlet do Severního Devonu ve Velké Británii a máte rádi automobily i stylové ubytování, existuje tam místo, které je kombinací obojího. Ubytovací server Airbnb nabízí na svých stránkách pronájem místa nedaleko Barnstaple u Bickingtonu, kde na kopci parkuje starý karavan a u něho Land Rover.

Nové extrémní Lamborghini bude moci prohnat každý. Má to ale háček

AutoMoto

Aby ovšem bylo jasno, když si zaplatíte noc v místě, kterému majitel říká Bluebird Penthouse, čeká vás zřejmě netradiční zážitek. Na pohled starý a ošuntělý karavan je totiž uvnitř kompletně zrekonstruovaný. Má manželskou postel, vanu, sprchový kout, záchod i vybavenou kuchyni a topení. Interiér je inspirovaný ve stylu 50. let minulého století a podle recenzí je luxusní a čistý.

Foto: repro Airbnb

 

U karavanu to ale celé jen začíná. To nejdůležitější je na pozemku okolo. Zaprvé se nájemník může těšit na překrásné výhledy do okolních luk. Zadruhé ke karavanu patří i vinný sklípek, venkovní sezení, plynový gril a ohniště. A zatřetí je to vůbec nejstylovější – vířivka vyrobená ze starého Land Roveru, pravděpodobně druhé či třetí generace, kde je ovšem místo motoru nádrž na horkou vodu.

V Británii postaví hotel s vlastním závodním okruhem

AutoMoto

Ubytování je na stránkách Airbnb hodnoceno známkou 4,93 z 5. A cena? Ta je úměrná tomu, kolik práce muselo dát vše vyrobit. Za týdenní pobyt včetně daní tu dva lidé zaplatí přibližně 23 tisíc korun.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám