Hlavní obsah

Moderní autorádia pro majitele klasiky

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Samozřejmě že dát si nějaký podivný audiosystém s výsuvnou obrazovkou do starého Jaguaru E-Type, to je přímo rouhání. Jenže co jiného? Jaguar Land Rover proto přináší ucelenou nabídku systémů pro ty, kterým vyhovuje retrostyl.

Foto: Jaguar Land Rover

Audiosoupravy do Jaguarů a Land Roverů

Článek

Tuhle nabídku už má ve svém portfoliu Porsche, které dodává retrorádio do starých modelů 911.

Stejný problém s nevhodností nových autiosoustav pak mají majitelé Jaguarů a Land Roverů. A tak jim britská značka přináší moderní systém, ale s klasickým vzhledem. Základem je stále digitální displej, jenže malý. Má 3,5 palce a dokáže vlastně totéž, co dnešní velké stroje. Takže dokáže navigovat, spárovat se s mobily, přenést až 1200 kontaktů, fungovat jako hands-free a samozřejmě reprodukovat velmi kvalitně hudbu.

Foto: Jaguar Land Rover

Krásná zástavba do starého Jaguaru

Foto: Jaguar Land Rover

Starý Land Rover s novým systémem

Navíc JLR vytvořili hned celý set toho, jak může rádio vypadat. Do přístrojovek s černým plastem zapadne vypracovaný čelní panel. Pak je v nabídce pruhované sklo, leštěný nebo broušený hliník. Z jazyků si může zákazník vybrat němčinu, angličtinu, francouzštinu, španělštinu a ruštinu.

Celý systém si můžete objednat u Jaguar Land Rover Classic Works u jakéhokoli dealera za cenu v přepočtu asi 34 000 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám