Hlavní obsah

Mitsubishi poodhalilo nový koncept hybridu do zásuvky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Několik zásadních novinek přinese budoucnost značky Mitsubishi. Třeba EVO by mělo být SUV. Nebo každá modelová řada bude mít plug-in hybrid. Některá jej bude mít i jako hlavní motor v nabídce. A tak je tu koncept Ground Tourer.

Foto: Mitsubishi

Mitsubishi Ground Tourer

Článek

Mohlo by se zdát, že jméno je Grand Tourer, ale není. Skutečně jde o Ground. Koncept pro pařížský autosalon totiž bude crossoverem, tedy žádný velký tréňák, ale bude se držet pěkně při zemi, i když si bude tak trochu na vyššího hrát.

Značka ho nyní odprezentovala na prvním oficiálním snímku. Nic moc výrazného, ale můžeme celkem rychle říct, že tohle je možná k náhradě za ASX blíž než koncept eX. Taky to byl hybrid, měl úplně stejnou příď, stejné křidélko na zádi, stejnou střechu… Takže třeba tohle bude další krok k sériovému modelu ASX.

Foto: Mitsubishi

Mitsubishi eX

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Mitsubishi ASX

Auto by mělo být plug-in hybridem s trochu vylepšenou technikou, než jakou dnes používá Mitsubishi Outlander. Budeme se těšit, vždyť firma slibuje krásu, japonskou řemeslnou výrobu nejvyšší kvality a terénní schopnosti tak typické pro vozy Mitsubishi (a to nemluvíme jen o těch terénních).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám