Hlavní obsah

Místo slavné sošky zlatá sova: Raper Drake si nechal upravit Rolls-Royce

Kanadský raper Drake si do své sbírky automobilů pořídil nový přírůstek. Jedná se o Rolls-Royce Phantom poslední generace v úpravě od Mansory, která budí rozpaky. Někteří tvrdí, že je úžasný, jiní mluví o nevkusu. Posuďte sami.

Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce Dawn Black Badge (Ilustrační foto)

Článek

Žluté LaFerrari, Bugatti Veyron, Bentley Continental, Lamborghini Aventador Roadster, McLaren 675 LT, Maybach 62 S nebo Mercedes-Maybach G650 Landaulet, jeden z 80 vyrobených. To je jen hrubý výčet vozidel, které má ve svých garážích kanadský raper Drake. Může o sobě tedy prohlašovat, že je milovníkem aut.

Jeho posledním přírůstkem se stal nový Rolls-Royce Phantom, ale to by nebyl známý zpěvák, aby si koupil nějaký „obyčejný“ kus s běžným lakem a sériovým vzhledem. Ne. Drake si totiž pořídil úpravu od Mansory, která auto nabízí s obřím body kitem a dvoubarevným lakem. Ani ten ovšem není obyčejný. Má totiž odstíny černé a banánově žluté barvy.

Výšivka na stropě Rolls-Roycu má 250 tisíc stehů

AutoMoto

Korunou všeho je soška vpředu. Místo klasické okřídlené postavy Spirit of Ecstasy, která se může vysouvat a zasouvat do kapoty, si Drake nechal naistalovat malou sovičku z ryzího zlata, která má místo očí diamanty. Sovu zvolil raper nejspíše proto, že se jeho produkční skupina jmenuje OVO a noční pták je v jeho logu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám