Hlavní obsah

Mercedes představí nejsilnější a nejluxusnější kabriolet všech dob

Už 16. listopadu se představí superluxusní Mercedes-Maybach S650 Cabriolet. Půjde o naprostou špičku v exkluzivitě. Jen 300 vozů bude určitě pořádně drahých.

Maybach-Mercedes S650 CabrioletVideo: Mercedes-Benz

 
Článek

V Los Angeles na stále významnější výstavě Autoshow se představí něco, co dokáže vytáhnout z kapes miliardářů zase další peníze. A nebude jich málo. Tedy těch peněz. Miliardářů bude jen 300. Mercedes-Maybach S650 Cabriolet by měl stát někde kolem šesti miliónů korun. Uvědomme si, že Mercedes-Maybach S600 Sedan stojí asi o milión méně.

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Maybach S650 Cabriolet

A co tenhle kabriolet nabídne? Především nabídne vizitku nejluxusnějšího a nejvýkonnějšího kabrioletu všech dob této značky. Co bude mít pod kapotou? S600 sedan má vidlicový dvanáctiválec o objemu šest litrů s dvojicí turbodmychadel. Parametry 390 kW a 830 Nm jsou určitě dostatečné, ale kabriolet má označení S650. Takže můžeme očekávat i něco výkonnějšího. Buď posílený výše uvedený motor nebo třeba nasazení agregátu z S65 AMG (463 kW, 1000 Nm).

Interiér dostane samozřejmě to nejlepší, co se u značky nabízí. Takže podle videa tu bude například audiosystém Burmester, sedadla s odvětráváním, posíleným vyhříváním a i s masážní funkcí apod.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám