Hlavní obsah

Lehký facelift pro Jaguar XK a X-Type

Značka Jaguar na tom není zrovna nejlépe a je na spadnutí její prodej. Jenže "show musí pokračovat", takže pro zbytek tohoto roku je připraven facelift u modelů XK a X-Type.

Článek

Už jednou jsme poukazovali na facelift u vozů této značky a už tehdy šlo o hodně mírné retuše. [facelift XJ a S-Type] Nyní je to podobné. Nejmenší z jaguarů X-Type se dočkal jen mírné změny masky. Především se jedná o výměnu mřížky chladiče i s rámečkem, který nyní více ladí s ostatními vozy značky. Navíc si lze objednat další dvě různé barvy Blue Prism a White Onyx. V motorové paletě se neměnil ani šroubek.

:. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti.

To Jaguar XK má už poněkud víc změn, i když ty málo zkušený motorista jen tak nepozná. Především se změnil interiér, kde jsou nyní chromované prvny (a to i na obložení) a vybírat si lze z dalších variant dřevěných panelů. Také tu jsou nové pedály a především nový audiosystém Bowers Wilkins s výborným výkonem 525 W.

:. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti.

Na exteriéru si můžeme všimnout nového zadního spoileru nebo dvacetipalcových kol Senta, které nyní budou k vozu dodávány standardně.

A co je dál nového? Nic. Ani motor se nezměnil, na podvozku je vše při starém a výbava se také nevylepšila. Takže Jaguar pokračuje ve starých kolejích.

:. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám