Hlavní obsah

Land Rover ukazuje Defender v nové bondovce. Při natáčení dostal za uši

Land Rover zveřejnil video s kaskadérskými záběry z natáčení očekávaného filmu No Time to Die, volně přeloženo „Není čas zemřít“. V hlavní roli se objeví legendární agent James Bond. Kaskadérské kousky ve filmu, který vychází v dubnu, ale předvede i nový Defender.

Land Rover Defender řádí při natáčení nové BondovkyVideo: Land Rover

 
Článek

Záběry, které mají dohromady přibližně jednu minutu, nejsou přesně tím, co diváci ve filmu „Není čas zemřít” uvidí, protože byly pořízeny hlavně během zkoušek na natáčení. I tak se ale jedná o úžasnou podívanou a ukázku toho, co všechno nový Defender dokáže v terénu.

Land Rover chystá klíčový model aneb Co nabídne nový Range Rover Sport

AutoMoto

K vidění jsou hned tři Defendery. Ve skutečnosti pro natáčení vzniklo deset speciálních vozidel, a to včetně modelu s unikátním VIN kódem 007, který pochopitelně odkazuje na krycí kód agenta Jamese Bonda.

„Posunuli jsme Defender dál, než jsme věřili, že to jde. Poskytneme fanouškům pohled do natáčeníí neuvěřitelné honičky, na kterou se mohou těšit i při sledování filmu No Time to Die,“ uvedl šéf kaskadérů Lee Morrison.

Nová sedadla v Jaguarech budou simulovat chůzi

AutoMoto

Při sledování videa si člověk možná řekne, že Defendery na záběrech snad ani nemohou být takové, jaké si je koupí obyčejný zákazník. Land Rover ovšem ujistil, že jedinou vylepšenou věcí je ochranná klec, která je naistalována pro bezpečí kaskadérů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám