Hlavní obsah

Lamborghini Huracán po úpravě doslova leží na zemi

Novinky, fra

Japonská firma Liberty Walk je známá svými extrémními úpravami, při kterých především rozšiřuje vozy o slušnou porci centimetrů. Tohle Lamborghini už patří ke skutečným extrémům.

Foto: Liberty Walk (3x)

Lamborghini Huracán s bodykitem Silhouette Works GT

Článek

Možná si řeknete, že Liberty Walk je pro nás příliš exotická firma. Sice má sídlo v Japonsku, jenže svými odvážnými kreacemi si už našla tolik příznivců, že její auta můžeme najít v Austrálii, USA i Evropě. Liberty Walk totiž svoje úpravy nabízí i jako bodykity, které pošle v balíku s návodem.

To, co teď představili, je Lamborghini Huracán s bodykitem. Ten má označení Silhouette Works GT a zahrnuje nejen extrémně rozšířené boky, ale vlastně všechny díly navazující. Je nový přední nárazník, zadní difuzor, kapota, křídlo, kola.

Foto: Liberty Walk (3x)

Gigantický difuzor ze sériovky je nahrazen ještě větším.

Foto: Liberty Walk (3x)

Co je na téhle úpravě jiného než standardní úprava LW? Blatníky nejsou šrubované!

Kromě kol je všechno vyrobeno z uhlíkového kompozitu. Extrémní úprava také zahrnuje snížený podvozek low-rider a gigantické ráfky, které se v dolní poloze schovají do výřezů blatníků.

Bohužel nebyla oznámena přesnější data o šířce či pružení. Oficiální představení bude až v listopadu na tuningové výstavě SEMA v Las Vegas.

Reklama

Výběr článků

Načítám