Hlavní obsah

L.A. Autoshow: Honda Step Bus

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Honda přivezla na autosalón hned tři koncepty (pokud započítáme i Acuru). Nejmenší do délky, ale zcela jistě nejvyšší je model Honda Step Bus, tedy autíčko, které je velmi podobné těm v Japonsku.

Článek

Že vám připomíná krabičku od sirek postavenou na užší stranu? No, asi ano, ale v Japonsku jsou tyto vozy extrémně oblíbené. Úzká vozítka pro dva lidi vedle sebe jim stačí, ale bůh ví, co si o tom myslí Američané s jejich přístupem k monstrózním dodávkám.

Step Bus pohání nízkoobjemový přeplňovaný motor, který je umístěn uprostřed vozu pod podlahou a pohání zadní kola. Toto uspořádání má za důsledek výborné využití prostoru, který neruší žádné výčnělky a i podběhy kol se skryjí pod dvojitou podlahu. Nástup do vozu je pouze jedněmi velkými posuvnými dveřmi na každé straně.

Anketa

Ohodnoťe známkou vzhled konceptu Honda Step Bus
1
23,6 %
2
5,4 %
3
8,6 %
4
8,8 %
5
53,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 441 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

L.A. Autoshow: Hyundai HCD10

V rámci autosalonu v Los Angeles, které právě probíhá, je představováno několik netradičních konceptů. Postupně vám nejzajímavější z nich představíme. Začínáme...

L.A. Autoshow: Mazda Nagare Concept

Jako další z nabídky "amerických" konceptů přinášíme naopak designérské cvičení ve velkém stylu. Mazda Nagare Concept je vytvořen ne proto, aby se stal...

L.A. Autoshow: Acura Advanced Sedan

Acura příští rok postaví designerské centrum v americkém Torrance a jako předzvěst byl v Los Angeles představen opravdu netradiční koncept Advanced Sedan.

Výběr článků

Načítám