Hlavní obsah

Krásná auta a krásné holky, to dává smysl

Novinky, Autosalon Brno
BRNO

Brněnský Autosalon má své kouzlo nejen ve vystavených automobilech, ale také v krásných hosteskách. Znáte přece písničku Ivana Mládka "...Brno je zlatá loď, za děvčaty z Brna choď...". Přijďte za nimi i vy...

Foto: Stanislava Dvořáková

Vernisáž slovem uvedl Vladimír Skalický z Lanškrouna a tóny Prologu doplnili Lukáš Cach a Pavla Busníčková z Pardubic.

Článek

Zajímavý slogan připravili pořadatelé pro Mezinárodní veletrh osobních automobilů Autosalon Brno 2003. Zní: Kde budete Vy, když všichni budou v Brně. Dává jednoznačně tušit, že brněnský veletrh je tím pravým motoristickým svátkem motoristických a automobilových nadšenců ve střední a východní Evropě.

Jedním z hlavních kritérií úspěšnosti veletrhu je jeho renomé, velikost expozic vystavovatelů, prezentované exponáty a návštěvnost.

Letošní Autosalon Brno 2003 představuje vůbec největší počet značek automobilů v rámci konání těchto přehlídek. Jsou zde prezentovány všechny kategorie osobních automobilů a příbuzných oborů zahrnující jak malosériovou produkci, velkosériově vyráběné vozy i koncepty. Šestý ročník Autosalonu je tak magnetem pro motoristickou veřejnost nejen proto, že se na něm objeví novinky ze ženevského autosalonu. Na veletrhu nebude chybět také odborný program složený z konferencí a odborných seminářů převážně mezinárodního charakteru.

Samozřejmě ani na Autosalonu v Brně nechybí krásné hostesky. Pokud jste navštívili autosalon víte o čem je řeč, pokud ne, máte možnost shlédnout malý výběr hostesek jednotlivých automobilek a posoudit, o co přicházíte.

Hostesky automobilky Mini Cooper

Hostesky automobilky Renault

Hostesky automobilky KIA

Hostesky automobilky Daewoo

Hostesky automobilky Porsche

Reklama

Výběr článků

Načítám