Hlavní obsah

Kia Stonic dostala sportovně střiženou variantu GT Line

Novinky, Milan Lažanský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po faceliftu se kompaktní crossover od Kie dočkal i varianty GT Line. Podobně jako v dalších modelech korejské automobilky jde o výbavový stupeň, který má sportovního ducha dodat pouze vizuálně.

Foto: Kia

Kia Stonic GT Line

Článek

Crossver Kia Stonic nedávno prodělal malou modernizaci, v těsném závěsu přijíždí i dynamicky tvářící se verze GT Line. Na výběr bude ze standardních motorů 1.0 T-GDI včetně mild-hybridních variant. Po technické stránce tedy změny nečekejte.

Foto: Kia

Kia Stonic po faceliftu

Foto: Kia

Kia Stonic GT Line

Odlišný je přední i zadní nárazník. Příď má integrovaná LED mlhová světla, tři výrazné přívody vzduchu v přední partii vozu a kovový dekor podél spodní hrany. Jedinečného provedení se dočkala i ‚tygří‘ masky chladiče. Kryty vnějších zpětných zrcátek jsou černé.

Kia Stonic přijíždí po modernizaci s mild hybridním pohonem

AutoMoto

Výraznější zadní nárazník napodobuje zdvojené výfuky a zadní difuzor. V závislosti na konkrétním trhu mohou zákazníci vybírat až z 15 dvoubarevných kombinací karoserie a střechy.

Foto: Kia

Kia Stonic GT Line

Provedení GT Line tyto varianty rozšiřuje prostřednictvím barevného lemování všech tří otvorů sání v prostoru předního nárazníku, sladěného s kontrastním odstínem střechy. Standardem jsou 17palcová kola z hliníkové slitiny.

Nová výbava se na evropských trzích začne prodávat na přelomu roku.

Foto: Kia

Kia Stonic GT Line

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám