Hlavní obsah

Iluze až do absurdna. Ford pro majitele klasických Mustangů dotiskne prodejní tabulky na okna

Ford vychází vstříc sběratelům svého nejikoničtějšího modelu Mustang. Prodává jim originální kopie samolepek na okna, která měla auta, když stála v autosalonu před prvním prodejem.

Foto: Profimedia.cz

Ford Mustang modelového roku 1987

Článek

Samolepky na okno s údaji o vozidle, které kdysi stávalo v autosalonu, jsou zcela věrnou kopií originálu, mají stejnou velikost, barvy i písmo. V současné době je možné je dotisknou pro Fordy Mustang z let 1987 až 1989.

Zákazníci si mohou samolepku, která je prakticky finálním dotekem jejich renovace, zakoupit na originálních stránkách automobilky, v sekci náhradních dílů Ford Show Parts za 60 dolarů, tedy asi 1560 korun. Stačí jen zadat VIN kód a pošlou vám specifickou tabulku pro daný vůz.

Mustang z nejslavnější filmové honičky jde do aukce

AutoMoto

Samolepky na oknech poskytovaly v autosalonech užitečnou pomoc pro prodejce a zákazníky, protože obsahovaly všechna důležitá data o vozidle. Pro sběratele se bude jistě jednat o žádaný artefakt, protože do dnešních dní bylo možné takovou věc pořídil pouze přes zprostředkovatele, což bylo podstatně dražší. Navíc se nikdy nejednalo o přesné kopie.

Ford pak v budoucnu plánuje, že rozšíří nabídku i na další modelové řady Mustangu, aby si na své přišlo větší spektrum majitelů legendárního amerického sporťáku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám