Hlavní obsah

Formule 1 Ferrari do každé domácnosti

Fanoušků Formule 1 je po celém světě nepřeberně. Někteří z nich by dali všechno co mají, jen aby mohli doma mít jeden z monopostů, nejlépe značky Ferrari. A když už ho chtějí, tak ať si ho koupí! Stačí na to pouhých 20 000 dolarů.

Článek

Není to legrace. Vážně stačí 20 000 dolarů (asi 420 000 Kč) a můžete mít monopost doma. Jenže mu budou chybět takové základní věci, jako je motor, převodovka či brzdy. Ano - je to model.

Že je na model příliš drahý? Asi to bude proto, že je v měřítku 1:1, má originální pneumatiky a je téměř celý vyrobený z uhlíkového kompozitu! Prostě si takový modýlek asi do skříňky nedáte, leda byste jí měli o velikosti garáže. Ono auto o délce 4500 mm, šířce 1840 mm a výšce 1080 mm asi opravdu do dětského pokojíčku nepatří. Leda tak na strop, ale tam by se zase špatně oprašoval.

:. Tak takový pohled můžete mít třeba pokaždé, když si lehnete na postel. Stačí si přidělat model Ferrari na strop. (Foto Ferrari. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti.)

Takže pokud má někdo zájem, může si model objednat v internetovém obchodě drinkstuff.com. Zajímavé je, že produkt je prodáván v sekci "tématický nábytek". Tak si tohle Ferrari můžete koupit třeba na sezení u televize.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám