Hlavní obsah

Fiat se opět spojil s módní značkou, na světě je lidový vůz s luxusními znaky

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fiat Panda platí za dostupný, obratný, prostorný městský vůz. Takový, který si s luxusní módou zas tak nespojíte. Přesto je na světě speciální edice, která vznikla ve spolupráci s módním domem Trussardi.

Fiat Panda Cross přijíždí v edici od TrussardiVideo: Fiat Italia

 
Článek

Fiat není, co se týče spolupráce s módními značkami, úplným nováčkem. Možná si vzpomenete třeba na edice Gucci nebo Diesel, které nosil model 500. Nyní je na řadě Panda.

Foto: Fiat

Fiat 500 v edici Gucci z roku 2013

Konkrétně verze Cross, která nosí šaty od Trussardiho. Designových změn není málo. Nový je kávový lak, poprvé v historii Pandy matný, a kontrastní leskle černé prvky jako třeba zpětná zrcátka. K dispozici je i bílý, černý a šedivý lak karoserie. Uvnitř najdete logo oděvní značky na volantu, nápisy na pásech a podobné hnědé zbarvení palubní desky či sedadel.

Z motorizací je na výběr dvanáctistovka o výkonu 67 koní či dvouválcová přeplňovaná 0,9 s výkonem 83 koní. S pohonem předních či všech kol. Zatím není jasné, jestli speciální verzi půjde objednat i v České republice. Ceny dosud nebyly oznámeny ani na ostatních trzích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám