Hlavní obsah

Ferrari nabídne bezplatné asistenční služby i pro své starší modely

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ferrari se odhodlalo k neobvyklému kroku - pro majitele Ferrari, kterým už neplatí klasická záruka, nabídne asistenční služby v případě poruchy vozu zdarma. Zatím pouze v Itálii, později by se tato bezplatná služba měla rozšířit i na zbytek starého kontinentu.

Článek

Program pro bezplatnou asistenční službu se vztahuje na všechny vozy, včetně těch nejstarších ze čtyřicátých let, jejichž záruční lhůta už dávno vypršela. Ferrari slibuje, že v případě poruchy vyšle na místo své servisní vozidlo a pokud to bude nutné, odtáhne porouchané Ferrari do autorizovaného servisu a zajistí ubytování či náhradní auto.

Zatím tato služba platí pro všechny majitele vozů z Maranella pouze v Itálii a není jisté, zda bude zadarmo „navždy“. Později by měly na seznam zemí s bezplatnou asistenční službou pro Ferrari přibýt i další země. Zda a kdy tam bude Česká republika zatím není známo.

Reklama

Související témata:

Související články

Porouchalo se vám Ferrari? Dostanete Fiat 500

Maranello House, centrála celoevropské sítě prodejců Ferrari, si Fiat 500 vybrala do svých showroomů jako náhradní vůz pro zákazníky. Pro Ferrari bylo vyrobeno...

Ferrari Racing Days poprvé míří do Česka

První zářijový víkend bude na brněnském autodromu pořádné horko, vůbec poprvé se totiž v Česku představí tzv. Ferrari Racing Days. Na okruhu budou k vidění...

Výběr článků

Načítám