Hlavní obsah

Dodávkové monstrum má směšný motor

Novinky, fra

Tuningová firma MS-RT si našla zajímavý cíl svých úprav. Originální cíl. Jsou to užitkové vozy značky Ford. Nedávno představila Transit Custom, ale ještě zajímavější je tenhle Transit Connect.

Foto: MS-RT (3x)

MS-RT upravil Ford Transit Connect

Článek

Tuning užitkových aut není až tak obvyklý. Naopak. Tohle je oblast celkem neprobádaná. A tak samozřejmě MS-RT má zájem médií zaručen. Ostatně ono je proč. Ford Transit Connect totiž dostal hodně zajímavé díly. S nimi vypadá naprosto skvěle. Je to kompletní bodykit, který mění všechny důležité vizuální díly. Přidali nový nárazník, prahy, blatníky, difuzor, zadní spoiler. A k tomu parádní osmnáctipalcová kola OZ Racing s pneumatikami Michelin.

Foto: MS-RT

Ty velké výfuky jsou k použitému motoru spíš směšné

Foto: MS-RT

Auto ale vypadá opravdu dobře, i když je to dodávka.

Uvnitř auta pak je sportovní volant a také kůže Nappa v kombinaci s velurem. Tohle obšití je dělané ručně a na míru.

Co je ovšem pod kapotou, je trochu slabší. Je tam sériový motor o objemu 1,5 l s výkonem 88 kW a točivým momentem 270 N.m. K němu je sice připojen nový výfuk z nerezu, ale k takovému motoru je to k ničemu.

Firma tyto úpravy nabízí standardně. Prvních čtyřicet zákazníků dostane k tomu ještě navíc několik zajímavých bonusů. Třeba kufry s logem MS-RT, ta pěkná kola zdarma, stejně jako upravený interiér. Komu se tohle líbí, může si samozřejmě všechny díly nechat namontovat i na osobní verzi. Cena by se měla pohybovat od 705 000 korun za verzi s manuální převodovkou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám