Hlavní obsah

Dealer Lexusu nabízí slevu majitelům Tesly: Srandu jste si užili, teď už bez kompromisů

Novinky, laz

Velmi agresivní kampaň zvolil dealer vozů Lexus v Lakeway ve státě Texas. Majitelům aut značky Tesla rozeslal leták se slevou na nové modely s velkým L ve znaku. I se zesměšňujícím vzkazem.

Foto: Milan Lažanský, Právo

Ilustrační foto

Článek

Leták s jasným vzkazem obdrželi někteří majitelé vozů značky Tesla v Texasu. „Vyměňte svou Teslu, už jste si užili dost srandy, nyní je čas na nulový kompromis,”  píše se v reklamním materiálu s tím, že majitelům vozů Tesla nabízí dealer slevu tisíc dolarů, 23 tisíc korun.

Podobnou snahu již měli také dealeři jiných značek v USA, ovšem ti nabízeli slevu na čistě elektrické vozy, skutečné konkurenty modelů Tesla. Lexus má v současné nabídce především full-hybridy, tedy bezhybridní vozy bez možnosti dobíjení ze sítě. Výjimkou je plně elektrická verze crossoveru UX.

Hybridy už nestačí, Lexus má první elektromobil

AutoMoto

Srovnávací reklama je ve Spojených státech běžná, v očích Evropana jde tak pravděpodobně o mnohem větší bizarnost a odvahu, než je tomu u amerického spotřebitele. U dealerů aut často vidíte také konkurenční vozy, výjimkou nejsou ani billboardové války.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám