Hlavní obsah

Citroën C4 Cactus do Česka přijíždí v edici C-Series, vejde se pod 400 tisíc

Novinky, laz

Po menším C3 Aircross a dalších modelech se pro český trh v edici C-Series představuje i Citroën C4 Cactus. Přináší specifické designové prvky i výbavu navíc.

Foto: Citroën

Citroën C4 Cactus C-Series

Článek

Značka s dvojitým šípem ve znaku se tradičně zaměřuje na komfort. Ten, jen s „c” na začátku, akcentuje i název edice pro C4 Cactus. C-Series je standardně vybaven tlumiči s hydraulickými dorazy či speciálně polstrovanými sedadly. Jenže tím v rámci modelu výjimečný není.

Odvážný Citroën C4 Cactus dostane nástupce

AutoMoto

Edici poznáte podle prvků karoserie v tmavě červeném odstínu. Stejný odstín pak najdete i uvnitř na sedadlech či koberečcích. Ze základních barev karoserie je na výběr z bílé Natural, šedých Cumulus a Platinum nebo černé Perla Nera.

Výchozí výbavou je prostřední stupeň Feel, vtip této edice je ale v tom, že dostanete porci výbavových prvků navíc. Například automatickou klimatizaci, dešťový senzor, vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou, zadní parkovací asistent, elektrické ovládání předních i zadních oken či 7palcový infotainment.

Příliš velká automobilka? EU se má obávat spojení PSA a FCA

AutoMoto

Pod kapotou se objevuje slabší přeplňovaná zážehová dvanáctistovka PureTech naladěná na 110 koní (81 kW) a točivý moment 205 N.m, spojená s manuální šestistupňovou převodovkou, to vše za 394 900 korun. Za vznětovou patnáctistovku o výkonu 100 koní se stejnou převodovkou dáte o 25 tisíc korun navíc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám