Hlavní obsah

Chevrolet Colorado Rally Concept: předobraz připravovaného pick-upu

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chevrolet v Buenos Aires představil koncept, z něhož by měl vycházet připravovaný pick-up. Funkční koncept pohání 2,8 litrový motor, některé detaily vnějšího designu odkazují na pouštní rallye závody.

Článek

Chevrolet ukázal předobraz připravované sériové verze Colorada na autosalonu v Buenos Aires. Koncept, který má v názvu slovo „rallye“ skutečně odkazuje na speciální verze pick-upů, které jsou (nejenom) ve střední a jižní Americe oblíbené.

Tento dojem navozuje dvoubarevná kapota, funkční navijáky, velká kola nebo zvětšená světlá výška. Automobil obouvá osmnáctipalcové terénní pneumatiky od BFGoodrich.

O pohon se stará 2,8 litrový turbodiesel s nezveřejněným výkonem. Sportovní atmosféru uvnitř umocňují anatomické sedačky a pětibodobé bezpečnostní pásy.

Chevrolet se zatím nezmiňuje, kdy uvede sériovou verzi. Jisté je zatím pouze to, že pick-up bude v nabídce s jednoduchou i dvojitou kabinou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám