Hlavní obsah

Škoda Kamiq už má taky sportovní šaty Monte Carlo

Novinky, laz

Poté, co dynamicky vyhlížející edici dostal model Scala, je na řadě i odvozený crossover. I v případě Kamiqu Monte Carlo se jedná o nejvyšší výbavu s dynamickými prvky, nikoli sportovní verzi.

Foto: Škoda

Škoda Kamiq Monte Carlo

Článek

Jak úzce příbuzní si jsou hatchback Scala a crossover Kamiq, jen potvrzuje výbava Monte Carlo. Ta je pro oba nováčky představena s odstupem jen dvou dnů.

Ani v případě Kamiqu nečekejte žádné překvapení. Monte Carlo pro Škodu vždy znamenalo výbavový stupeň, který slavnou rally připomíná dynamičtějšími prvky karoserie a interiéru. Kamiq tak tradičně dostal odlišné nárazníky, černou masku chladiče nebo orámování oken.

Foto: Škoda

Písmena na zádi jsou v této edici černá.

Černá jsou i zpětná zrcátka, střešní nosič a nápis automobilky na zádi. Nová verze je k dispozici se všemi motory této modelové řady a nabízí v sériové výbavě sedmnáctipalcová a volitelně osmnáctipalcová černá kola z lehké slitiny ve speciálních designech. Součástí výbavy jsou i tónovaná skla nebo panoramatické střešní okno.

Foto: Škoda

Černá maska dává Kamiqu ještě vážnější výraz.

Uvnitř najdete sportovní sedadla, hliníkové pedály nebo sportovní volant. Zatímco lak exteriéru je tentokrát bílý, v interiéru se nezapomnělo na tradiční červenou. V této barvě jsou dekory nebo stehy. Naopak černý je pro tu správnou atmosféru strop.

Foto: Škoda

Sportovní sedadla mají červené prvky.

Premiéru „naštvaný” Kamiq zažije na autosalonu IAA 2019 ve Frankfurtu nad Mohanem od 10. do 22. září v hale 3.0 na stánku A11. K dispozici bude se všemi motorizacemi, které standardní Kamiq nabízí. Na trh bude model uveden ve čtvrtém čtvrtletí roku 2019. Cena zatím není známá.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám