Hlavní obsah

Pro Jamese Bonda na chalupu? Aston Martin DBX upravený od Q

Novinky, laz

Pro první moderní SUV v dějinách Aston Martinu už existuje úprava od divize Q. Oddělení nazvané podle stejnojmenné postavy v příbězích o agentu 007 nabídne speciální laky a úpravy interiéru.

Foto: Aston Martin

Aston Martin DBX by Q

Článek

Pan Q vždy s vozidlem Jamese Bonda něco vymyslel. Přestože se nové DBX pravděpodobně v chystaném snímku No Time to Die neobjeví, při troše fantazie lze nazvat jeho upravenou edici chalupářským Astonem pro Bonda.

Aston Martin Vantage Roadster má nejrychlejší střechu na světě

AutoMoto

Vůz, který slouží jako demonstrace možností individualizačního programu, bude pro veřejnost vystaven na autosalonu v Ženevě od 5. března. Hraje na temnou notu, díky matnému šedému vícevrstvému laku Xenon a diskům kol o rozměru 22 palců.

Uvnitř najdete karbonové obložení položené ve 280 vrstvách. Vyrobit takový jeden kus středového panelu prý trvá 90 hodin. Zájemci o individuální úpravu si u Q mohou vybrat jeden ze tří programů, které otevírají různé možnosti.

Autosalon Ženeva 2020: Absencí je více, důležité premiéry ale nabídne

Autosalon Ženeva

Každá exkluzivní automobilka dnes nabízí vysoce individualizační program. Zákazníci jsou ochotni si připlatit nemalé sumy, aby automobilka přizpůsobila vůz jejich představám. Jedná se o dobrý byznys, který navíc zčásti odláká pozornost zákazníků od tuningových společností.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám