Hlavní obsah

Prodloužená pětka pro Čínu

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automobilka BMW bude dovážet do Číny řadu 5 v prodloužené verzi. Reaguje tím na vzrůstající poptávku o luxusní automobily. Vůz dostane i speciální bussines výbavu.

Článek

BMW 523, 525 a 530Li má rozvor prodloužen o 140 mm, který se kompletně promítne v prostoru pro nohy na zadních sedadlech. I tak je vůz kratší než řada 7, která stále plní funkci vrcholné nabídky pro nejbohatší Číňany. Ostatně zákazníků je zde více než dost - na čínském trhu se absorbuje druhé největší množství luxusních vozů BMW 7.

Prodloužená pětka nabídne cestujícím i hodně luxusu, jako je standardně nabízená konzole se zábavním systémem, který obsahuje DVD, osmipalcové displeje a chladicí box. Samozřejmostí jsou i rozměrné stolky na umístění notebooků.

Ačkoli byl vůz navržen kompletně v Mnichově, jeho výroba bude probíhat v čínském Šenjangu, kde se již dnes vyrábí vozy BMW ve spolupráci s Brilliance China Automotive.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám