Hlavní obsah

Ford uvažuje i o odprodání Aston Martinu

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak se zdá, tak Ford stále neví, kterým směrem povane vítr v ozdravném plánu automobilky. Nejdřív prosákly zprávy o možném prodeji Jaguaru a Land Roveru, pak se přišlo se spekulacemi o Volvu a nyní to vypadá, že by si černého Petra mohl vytáhnout Aston Martin.

Článek

Řiditel podniku a šéf dozorčí rady Bill Ford na tiskové konferenci řekl, že Ford zjistil, že Aston Martin by se mohl stát při prodeji velmi atraktivním zbožím pro zájemce. "Dokud bude Aston Martin tak odlišný od všech výrobků firmy Ford, je zcela logická úvaha o jeho odprodeji," uvedl Bill Ford.

Jedním dechem se však Bill Ford nezřekl ani původních plánů: "Ještě stále jsme nepřijali rozhodnutí, jak naše budoucí plány budou vypadat. Proto stále v našich odnožích Jaguar, Land Rover a Volvo se snažíme o pokrok a modelové rozšíření."

Reklama

Související témata:

Související články

Hyundai potvrdil nezájem o Jaguar

Automobilka Ford plánuje prodej několika svých částí, aby ušetřila na nákladech. Především to má nahnuté Jaguar, který sice vyrábí celkem slušné množství vozů,...

Výběr článků

Načítám