Hlavní obsah

Hyundai Coupé a jeho facelift

Novinky,

Sportovní model značky Hyundai je už na světových trzích docela dlouho Coupé však po prvních významných prodejních úspěších začal mít problémy. Jeho výrazně výhodný poměr cena/výkon už nelákal, když vzhled zaostával za kompletní konkurencí. To se zanedlouho změní - vůz totiž dostane facelift.

Článek

Zatím není známé, zda kromě změny vzhledu poskytne korejský výrobce i další technické úpravy. Zatím můžeme poskytnout jen tři uvolněné fotografie.

Facelift je dost výrazný. V přední části nezůstal kámen na kameni. Nové jsou světlomety, nárazník a i kapota získala upravený tvar. Za předními koly jsou pak dva efektní malé výstupy vzduchu se znaky kupé.

Stejné změny najdeme i vzadu - nárazník s imitací difuzoru a stejně tak i světla jsou zcela jiná. Potěší i úprava stěrače zadního okna, kdy z jeho současné netradiční a ne zcela elegantní svislé polohy se dostal do klasičtější a nenápadnější vodorovné.

Na pařížském autosalónu se Hyundai Coupé s faceliftem objeví pravděpodobně se současnou dvojicí motorů. Zážehový dvoulitr o výkonu 105 kW doplňuje vidlicový šestiválec 2,7 l se 123 kW. Zda nabídku obohatí ještě nějaký agregát se zatím neví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám