Hlavní obsah

Harlej v autě

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jezdit v automobilu nebo na motorce? To je otázka mnoha motoristů. Především majitelé klasických a drahých jednostopých strojů jsou na vážkách - jak dopravit svůj motocykl tam, kde se dá jezdit bez obav o počasí? Pro "harlejáře" připravila firma speciální Volkswagen Multivan, který je upraven pro převoz těchto nejznámějších motocyklů světa.

Článek

Někteří majitelé mají starosti, jak dostat svůj motocykl na dovolenou do teplých krajin, kde by mohli pořádně projezdit tamní sluncem zalité silnice. Ti, kterým už vadí vozit Harley-Davidson na přívěsném vozíku a mají dostatek peněz na kontě, připravila americká značka specialitu - Volkswagen Multivan se speciálním zařízením pro převoz jejich motocyklů.

Systém v sobě zahrnuje velkou hliníkovou rampu po které může motocykl pohodlně vyjet do interiéru, stojan, popruhy na uchycení a samozřejmě také naviják. Ten dokáže i přes velmi malé rozměry utáhnout motocykl o váze převyšující 300 kg. Tento systém lze instalovat do jakéhokoli multivanu, který si zákazník přiveze.

Harley-Davidson však připravil ještě jednu verzi. Její název "Easy-in-Black" mluví za vše. Jedná se o tentýž systém instalovaný do vozu, ale s dalšími efektními úpravami vozu. Ty si můžete prohlédnout na fotografiích - VW Multivan má perleťově černý lak, osmnáctipalcová kola či zatmavená zadní okna. Kromě standardních předních sedadel lze podél motocyklu usadit další až čtyři cestující. Ti však budou dost utiskovaní, takže vůz vystačí asi pouze s třetím křeslem otočeným zády po směru jízdy.

Základní paket "Easy-in" 2065 euro (cca 58 500 Kč), dražší "Easy-in-Black" pak 7308 euro (asi 206 000 Kč).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám