Hlavní obsah

Bentley pracuje na nových modelech kupé

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská automobilka Bentley prý potají pracuje na nových modelech s karoserií kupé, které by měla nabídnout již příští léto. Píše o tom deník The Sunday Times.

Článek

Výrobce luxusních automobilů se sportovním duchem (neustále se tímto směrem snaží separovat od další značky Rolls-Royce) prý intenzivně připravuje další modely, které by nabídl ve svém portfoliu.

Za asi 200 000 liber (cca 8,3 miliónů korun) by měl Bentley nabídnout vůz, který poskytne místo sice čtyřem osobám, ale jen se dvojicí dveří. Jméno zatím ještě prý vybráno nebylo, ale automobilka chce připomenout své úspěchy ze čtyřiadvacítky v LeMans.

Nový vůz bude postaven na podvozku ze sedanu Arnage a nahradit by měl model Continental T. Na výběr budou být dva motory V8, přičemž silnější z nich bude mít výkon 500 koní (367 kW).

Reklama

Související témata:

Související články

Bentley Azure hlásí návrat

V lednu v Los Angeles se automobilka Bentley pochlubila kabrioletem s pracovním názvem Arnage Drophead Coupé. Čtyřmístná novinka oplývající očekávaným luxusem...

Výběr článků

Načítám