Hlavní obsah

Možná podoba nové Hondy CR-V

Novinky, Jan Čech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi vozy SUV je na evropském trhu velká tlačenice. Především je to díky korejským a  japonským vozům, které zaplavují trhy. Jejich bitva je tvrdá a neúprosná. Odpovědí Hondy na korejské novinky by měla být i nová generace modelu CR-V.

Článek

Na stránkách fanklubu motorů VTEC (Temple od VTEC) se objevila fotografie, která je kopií z japonského magazínu. Zde se představovaly nové modely značky, jak by měly v budoucnu přijít:

  • CR-V - 09/2006
  • Civic TypeR - 02/2007
  • New mini-SUV - 02/2007
  • Fit - 06/2007
  • Accord.- 09/2007

Jako první se tedy pravděpodobně letos na podzim představí nová Honda CR-V. Překlad z katakany názvu vozu pak zní asi jako "HorideeOoto". Automobil je podle fotografie velmi zakulacený a zaujme především plynulý oblouk bočních oken.

Vůz se velmi podobá vozu Acura RDX, který byl představen na začátku roku. S délkou 4265 mm, šířkou 1900 mm a výškou 1561 mm a rozvorem 2573 mm nepřekoná co do rozměrů CR-V. V USA je automobil nabízen s čtyřválcovým zážehovým agregátem 2,4 l s výkonem 183 kW.

Reklama

Související témata:

Související články

Red Dot pro Hondu Civic

Prestižní ocenění v oblasti designu, cenu Red Dot si odnáší další automobilka. Po udělení ceny pro Spyker za bicykl získala titul "best of the best"...

Honda možná plánuje další sportovní kupé

Honda uvažuje o uvedení nového sportovního modelu, který by se zařadil nad Civic TypeR a pod supersport NSX. Jeho největším soupeřem by měl být Nissan...

Civic s dveřmi vzhůru

Tuningová firma LSD se zabývá úpravami téměř všech automobilů, co jsou na trhu. Jejím jediným a velmi úspěšným typem produktu je nový systém otevírání dveří....

Výběr článků

Načítám