Hlavní obsah

Malé úpravy Subaru Legacy

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro rok 2007 dostane Subaru Legacy mírné změny. Především bude upravena technika, ale i jistých viditených změn dozná i karosérie. Subaru tak chce zvednout zájem o automobil, který si za roky prodejů vydobyl opravdovou úctu.

Článek

Subaru Legacy 2007, a to i ve verzi Outback, půjde zanedlouho do prodeje. Zatím se však na něj mohou těšit pouze v Japonsku. Disponovat bude symetrickým pohonem všech kol a tradičními agregáty typu boxer o objemech 2,0 l (s turbodmychadlem) a 3,0 l.

Výkonnější verze dostanou moderní SI-Drive (Subaru Intelligent Drive system), který nabízí lepší přenos výkonu na kola v součinnosti s motorem, čímž sníží spotřebu paliva. Nové Legacy bude mít navíc upraveno spalování pro dosažení přísnějších emisních limitů. Výrazných změn by se měla dočkat také šestistupňová manuální převodovka.

Na tváři modelu se změní čelní maska, která bude mít výraznější a mohutnější chromování. Doplní jí další dílčí změny, jako upravené vstupy vzduchu na nárazníku apod. V interiéru přibudou další dekorativní panely, u modelů s SI-Drive bude vyměněn i volant.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám