Hlavní obsah

Hyundai Getz ve zvýšené verzi

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední dobou se snaží automobilky představovat čím dál více vozů, které vypadají jako tvrdé teréňáky a přitom se jedná pouze o silniční verze s lepším oplastováním. Stejnou cestou se vydal i Hyundai a v Belgii a ve Švédsku představil model Getz Cross.

Článek

Stejně jako Volkswagen [celá zpráva] i Hyundai chce zaútočit na zákazníky, kteří nemají na to, aby si koupili terénní automobil, a přitom něco takového mít chtějí.

Pro ně se nabízí vůz, který má jen několik nových plastů na náraznících a prazích a zvýšený podvozek. Pohon je však stále pouze na přední kola. Ve voze pracujeje vznětový agregát 1.5 CRDi VGT s výkonem 81 kW.

Konkurovat by měl Volkswagenu Polo Cross či model CrossFox [celá zpráva] od stejného výrobce. Cena by se měla pohybovat pod deseti tisíci eury.Výroba modelu dosud nezačala.

Reklama

Související témata:

Související články

Alfa Romeo uvádí Crosswagon a Sportwagon Q4

Na počátku února byl v České republice zahájen prodej dvou čtyřkolek od Alfy Romeo. Oba vozy, Crosswagon Q4 a Sportwagon Q4, vychází s kombíku 156. Obě novinky...

Fiat Panda 4x4 s lepšími vlastnostmi v terénu

Fiat nabízí model Panda 4x4 již od roku 2004. Zatím však měl vůz v terénu trochu potíže. Neměl uzávěr diferenciálu, který je v terénu nezbytný. Nová verze...

Výběr článků

Načítám