Hlavní obsah

Audi A3 je svoláváno do servisů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až 70 000 vozů svolává do evropských servisů německá automobilka Audi. Jedná se o model A3 2.0 TDI, který může mít problémy se spojkou. Majitelé mohou automobil odvézt do servisu a nechat ho tam jeden den na kontrolu.

Článek

Audi A3 s dvoulitrovým turbodieselem vyrobený od června 2003 do prosince 2004 by měl jít zdarma na prohlídku do servisů. Německý výrobce luxusních automobilů svolává až 70 000 vozů kvůli případným problémům se spojkou. Majitelé by podle mluvčího společnosti měli odvézt tyto automobily do dílen Audi a ponechat je tam na jeden den. Audi majitelům nahradí veškeré výdaje. O celkových nákladech na opravy však tiskový mluvčí odmítl reagovat.

Potíže se spojkou zatím podle firmy nezpůsobily žádná zranění. Bližší podrobnosti k závadě automobilka neuvedla, ale mluvčí mateřské společnosti Volkswagen upozornil, že firma v loňském roce narazila na stejný problém u některých sérií modelů Touareg a Golf. Volkswagen a Audi nakupují některé součástky společně.

Reklama

Výběr článků

Načítám