Hlavní obsah

Jeep představil dva nové siláky

Novinky, aak

Frankfurt nad Mohanem se v pondělí stal dějištěm světové premiéry studií Jeep Compass Rallye a Jeep Patriot. Automobilka je na své dva nové přírůstky pyšná. Obě navrhovaná SUV se však podle sdělení automobilky mohou do roka objevit na světových trzích v sériové podobě.

Článek

Jeep novým studiím opravdu věří. Vedení je přesvědčeno, že s těmito modely by mohla značka Jeep proniknout k novým zákazníkům, kteří se doposud nenechali automobilkou zlákat na její stranu.

Legendární vozy Jeep se v podobě studií Compass a Patriot chtějí pustit do nových teritorií, které by ovládaly. Pro věkem mladé věrné fanoušky je určen Patriot, zatímco Compass je namířen do polí jeepem neoraných. O pohon se mohou starat zážehový agregát o objemu 2,4 litru či dvoulitrová vznětová jednotka.

Rozměry Jeep Compass (mm)
Rozvor2635
Délka4405
Šířka1761
Výška1607
Přední převis877
Zadní převis893
Rozměry Jeep Patriot (mm)
Rozvor2635
Délka4411
Šířka1756
Výška1667
Přední převis883
Zadní převis893

Reklama

Související články

Nový Jeep Grand Cherokee s jemnějšími rysy

Řečeno cyklistickou terminologií - zbrusu nový model Jeepu Grand Cherokee zůstává výborný v terénu, ale zapracoval na silnici, kde je jistější a méně kolíbavý...

Jeep uvede studie Compass a Patriot

Jeep na zářijovém autosalónu ve Frankfurtu nad Mohanem představí ve světové premiéře dvě studie kompaktních SUV - Compass Rallye a Patriot. Automobilka...

Výběr článků

Načítám