Hlavní obsah

Design vozů Hyundai pokročí. Představí ho koncept SUV v Los Angeles

Novinky, fra

Na autosalonu v Los Angeles, který startuje 22. listopadu, se ukážou desítky novinek. Mezi nimi i koncept značky Hyundai – SUV, které představí další krok v současném designovém jazyku značky. Několik prvků z jiných modelů poznáváme už nyní.

BEZ KOMENTÁŘE: Hyundai poodhaluje koncept elektrifikovaného SUVVideo: Hyundai

 
Článek

Losangeleský autosalon světu ukáže novinku značky Hyundai, která, kupodivu, není ryze elektrická – je to plug-in hybrid. Chápeme-li náznaky správně, má se jmenovat Vision T a podstatnější než pohonné ústrojí má být design. Přístup s názvem „Sensuous Sportiness”, tedy něco jako „smyslná sportovnost”, by tu měl pokročit do další fáze.

Určitě se při pohledu na auto neubráníte spojení s velmi efektním konceptem Le Fil Rouge. Je to ten tvar masky a k tomu špičatých světel stejně jako typický výrazný prolis na boku.

Foto: Hyundai

Koncept Hyundai je prozatím tajemný.

Světla dost připomínají ta sériová, která už dostal faceliftovaný model Grandeur. A i tam se objevily LEDky zasazené do nárazníku, které ta světla opticky prodlužují. A když se na auto podíváme ze tříčtvrtečního předního pohledu, zcela jednoznačně najdeme charakteristické prvky vozu Hyundai Nexo.

Přímé srovnání Octavií aneb Jak moc nová škodovka narostla

AutoMoto

Co z tohoto krátkého videa tak můžeme vydedukovat? Především to, že nová tvář vozů Hyundai je již definována a během krátké doby bude potřeba předělat některé modely ve výrobní řadě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám